Hebben ze jou gemobiliseerd om de komende vrijgezellenavond, teambuilding, girlsnight of een gewone familie zondag te organiseren?  Dat lijkt in het begin best een fijne zoektocht maar uit ervaring weet ik dat het vinden van een geschikte activiteit niet altijd zo evident is. Vervoer regelen, iets budgetvriendelijk vinden,… om dan nog te zwijgen van het eeuwige ‘maar wat bij slecht weer’ vraagstuk.

Houden jullie van lekker eten en zijn jullie niet bang om ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan is een kookworkshop misschien wel een leuk idee! En toeval wil nu, je bent hier aan het juiste adres.

Wat mag je verwachten?

Een avondje gezelligheid zoals bij een tuperware avond maar dan met een gevulde maag in de plaats van een tot de nok gevulde keukenkast achteraf.

Stroop alvast je mouwen op want onder mijn goedkeurend oog maken jullie de lekkerste streetfood, foodsharing, hamburger,… gerechten. Geen enkele groep is ooit dezelfde dus ik sta open voor jullie wensen en verwachtingen om er zo een leuke, gezellige, interessante en vooral lekkere avond -hoe cliché- van te maken.  Toch nog wat meer uitleg? Oké dan! Binnenkort kan je hier alle formules vinden.

Bij jou thuis

Goed nieuws, je hoeft je voor deze workshops niet te verplaatsen naar een bouwvallig en ongezellig keukentje van een uit de kluiten gewassen bruine kroeg. Neen, ik kom gewoon bij jullie thuis. Geen ingewikkelde carpoolregelingen, spelletjes parking zoeken of onnodig benzineverbruik.

Neen, stel je deur even open voor mij, creëer zelf de nodige gezelligheid naargelang de reden van jullie feestje en zorg gerust zelf voor de champagne.

Leg je toch liever alles volledig in mijn handen wat betreft drank?  Dat is uiteraard ook mogelijk. In samenwerking met ‘petit verdot’ bieden we jullie ook graag een pakket aangepaste wijnen aan. Dus, mijn keuken? En wat met de opkuis?

Laat ook dat maar aan mij over. Ik mag mijzelf dan wel the messy chef noemen, voor jullie doe ik extra mijn best om de keuken spik en span achter te laten. Terwijl kunnen jullie nagenietend de zetel in duiken, vechten voor het laatste hapje of jullie op of klaarmaken om elders het feestje verder te zetten.

Wat voorzien we zelf?

In principe hoef je helemaal niets zelf te voorzien.  Ik voorzie materiaal, borden, schorten, ingrediënten en zelf pleisters voor de ietwat onhandigere mensen onder ons.

Een goed functionerende keuken, een koelkast, een beetje plaats waar we met zen allen kunnen zitten, een aantal enthousiaste handen en ergens wat vervelende werkjes waar we diegene die eigenlijk echt niet graag koken toch een beetje mee kunnen plagen. Meer hoeft dat voor mij niet te zijn. Zoals gezegd, jullie zijn thuis dus doe gerust eens zot.

Vragen of interesse?

Heb je een vraag, interesse of zelf een geniaal idee? Laat het mij via deze weg weten.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *