Bestel hier onze Vlaamse tapasplank!

Januari 23, 2019
tapasplank

Bestel hier onze Vlaamse tapasplank!

Deze tapasplank is omwille van praktische redenen enkel nog te verkrijgen als toevoeging aan jouw feestje, bijvoorbeeld als aperitief in afwachting van één van die heerlijke andere gerechtjes van ons. Contacteer ons voor een vrijblijvende totaal offerte.

Wat?

Tapas kent iedereen, maar wat voor iets zijn die vlapas in godsnaam?  Vlapas zijn niet meer of niet minder dan Vlaamse tapas. Want wat hebben we hier in Vlaanderen schitterende producten en klassiekers van formaat! Prosciutto, olijfjes, tropisch fruit of tomaatjes met mozzarella, daarvoor moet je niet  bij ons zijn. Wij leggen je gasten graag in de watten met wat anders.  Met onze Vlaamse tapasplank trakteer je jezelf en je gasten op iets nostalgisch, nieuws, heel lekker en vooral erg Belgisch. Ideaal bij de aperitief!

Wat kan je zoal verwachten? Een selectie Belgische kazen en ham, Belgische dips (bijvoorbeeld pesto van butternut pompoen, mini geitenkaas salade, hummus van bloemkool met kaas crumble,… en Belgische klassiekers in’t klein (tomaat garnaal, kip met appelmoes, vogelnestjes, witte pens,…). Dit alles wordt rijkelijk geserveerd met toastjes en mosterd (uiteraard).

Onze vlapasplanken zijn seizoensgebonden en worden geregeld aangepast met nieuw lekkers.

Assortiment

Standaard Vlapasplank :

 • Geitenkaas dip (variant op de geitenkaas salade. Zonder of met spekjes, sla, nootjes en honing en geitenkaas)
 • Bloemkool hummus met tahin (variant op gegratineerde bloemkool in witte saus)
 • Pompoen pesto met okkernoot
 • Gandaham
 • Kaasblokjes
 • frikandon van kip en appel
 • Standaard: Tierenteyn mosterd,  nacho’s allerhande om mee te dippen.

 

.

 

Klik HIER voor onze contactgegevens.

 

 

 

Of een ander recept?

1 Comment

 • Reply
  Ben Lentacker
  Mei 27, 2019 at 12:24

  Beste
  Ik organiseer samen met Dries Michiels het ‘laatste avondmaal’ op onze school en jullie komen op 28 juni al een fantastisch feestmaal klaarmaken voor ons.

  De ‘ Vlapasplank’ ziet er fantastisch uit en daarom zou ik die ook graag bestellen voor de doop van mijn dochter die bij ons thuis doorgaat op zaterdag 15 juni 2019. Is dit nog mogelijk. Kan er gratis geleverd worden in Deinze of op te halen in Gent?
  We zijn met een 70-tal personen maar ik zou maar voor de helft aan Vlapasplanken bestellen. Ongeveer voor 35 dus.
  Ik kijk uit naar uw reactie.
  mvg
  Lentacker Ben

 • Laat een reactie achter