Lees best eerst even de algemene blog over het wie/wat/waar/wanneer/hoe. Je leest er HIER alles over.

Je hebt taco’s en je hebt taco’s . Tijdens deze workshop laat ik jullie zien dat een tortilla wel voor wat meer gebruikt kan worden dan voor de ondertussen al lang gedateerde ‘wrap met gerookte zalm en kruidenkaas’.  Een avond vol heerlijke en vooral heel verrassende streetfood gerechten, bij jullie thuis en zonder afwas achteraf. Klinkt goed, smaakt nog beter!

Om de eerste kleine hongertjes te stillen, starten we de avond o.a met een zalige dipsaus en nacho’s om vervolgens verschillende sauzen, salsa’s en vlees/vis/veggie bereidingen te maken die de uiteindelijke taco’s en tortilla’s zullen vormen. Wat denk je bijvoorbeeld van een taco met in bier en honing gemarineerde kippendijen, krokant kippenvel, pico de gallo salsa en chipotle mayonaise? Of had je toch liever een Grieks geïnspireerde taco? Of een vegetarische versie met zoete aardappel en ras el hanout? Hoe dan ook, je gaat niet met honger van tafel!

Duur: +- 3 uur
Personen: 5-10

Voor een vrijblijvende offerte, concrete info of vragen, stuur mij een MAILTJE.

Tot binnenkort!

Deze schitterende mensen zijn jullie al voorgegaan.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *