The Messy Chef(s) foodtruck: onze menu

April 2, 2019
Foodtruck

The Messy Chef(s) foodtruck gaat voluit voor de Belgische klassiekers, de gerechten waar mijn broer en ik mee zijn opgegroeid, maar dan in een nieuw jasje. Herkenbaar, nostalgisch en vooral ouderwets lekker. Onze menu is seizoensgebonden en we kiezen er voor om zo veel mogelijk met Belgische producten ( Gruut bier, Roomer, Gandaham, Oud Brugge) te werken. Want topproducten, dat hebben we in overvloed in dat mooie landje van ons.

Onze gerechten zijn overigens erg kindvriendelijk en te vervangen door een volwaardig vegetarisch alternatief.  We gaan volop voor kwaliteit en kiezen er daarom voor om samen te werken met gepassioneerde mensen met veel kennis voor hun product in de plaats van alles in een groothandel zaak te kopen.  Zo halen we ons vlees gewoon bij de lokale keurslager De Bokke en hebben wij onze eigen broodjes laten ontwikkelen door Chaudpain.

Voor meer uitleg over onze foodtruck gerechten, tarieven en en vrijblijvende offerte, graag een mailtje naar info@themessychef.be.

Menu:

Boulets Gantoise

Gentse versie van Boulets à la liégeoise met Gentse streekproducten.

Gehaktballetjes in een biersauskrokante Gandaham- stoemp van’t seizoen- gepekelde rode ui- tuinkers- mosterdmayonaise.

 

Kip met appelmoes

Gefrituurde kippendijen- gebrande appelmoes met Jack Daniels- gerookte mayonaise- frietjes- peterselie.

 

Worst met appelmoes en rode kool

Belgische kapsalon versie met stukjes witte pens- gebrande appelmoes met Jack Daniels- mosterd mayonaise- gepekelde rode kool-tuinkers- The Messy Chef kruidenmix- gefrituurde uitjes- frietjes

 

Gentse stoverij

Pulled pork burger- Traag gegaarde varkensschouder in bier- tuinkers- friet chips- mosterd mayonaise- gepekelde ui- The Messy Chef kruidenmix.

 

Chicons in espe

‘spitburger’ met gebakken ham- gratin kaas crumble- Parmezaancreme- gekarameliseerd witloof-peterselie.

 

Vol au vent burger

Pulled chicken burger ‘vol-au-vent style’.

Kippendijen in een witte saus- krokante aardappel crumble-  gepekelde ui-  fijne salade en citroen/peterselie mayonaise. Geserveerd in een zacht brioche broodje

Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus- puree met olijfolie- aioli- sriracha- gremolata

 

 

 

Misschien kan onze Vlapasplank een rol spelen tijdens de aperitief?

Bij vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren:

Tel: 0472499007

Mail: info@themessychef.be

 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Of een ander recept?

Geen reacties

Laat een reactie achter