The Messy Chef(s) foodtruck: onze menu

April 2, 2019
Foodtruck

The Messy Chef(s) foodtruck gaat voluit voor de Belgische klassiekers, de gerechten waar mijn broer en ik mee zijn opgegroeid, maar dan in een nieuw jasje. Herkenbaar, nostalgisch en vooral ouderwets lekker. Onze menu is seizoensgebonden en we kiezen er voor om zo veel mogelijk met Belgische producten ( Gruut bier, Roomer, Gandaham, Oud Brugge) te werken. Want topproducten, dat hebben we in overvloed in dat mooie landje van ons.

Onze gerechten zijn overigens erg kindvriendelijk en te vervangen door een volwaardig vegetarisch alternatief.  We gaan volop voor kwaliteit en kiezen er daarom voor om samen te werken met gepassioneerde mensen met veel kennis voor hun product in de plaats van alles in een groothandel zaak te kopen.  Zo halen we ons vlees gewoon bij de lokale keurslager De Bokke, worden onze broodjes gebakken door Erwins bread en zijn onze kroketjes artisanaal gemaakt door De Kroketerie.

Voor meer uitleg over onze foodtruck gerechten, tarieven en en vrijblijvende offerte, graag een mailtje naar info@themessychef.be.

Menu:

Boulets Gantoise

Gentse versie van Boulets à la liégeoise met Gentse streekproducten- Gruut bier, krokante Gandaham- stoemp van’t seizoen- gepekelde rode ui- tuinkers- mosterdmayonaise.

 

Kip met appelmoes

Gefrituurde kippendijen- gebrande appelmoes met Jack Daniels- gerookte mayonaise- frietjes- peterselie.

 

Worst met appelmoes en rode kool

Belgische kapsalon versie met stukjes witte pens- gebakken aardappel- gebrande appelmoes met Jack Daniels- mosterd mayonaise- gepekelde rode kool-tuinkers- The Messy Chef kruidenmix.

 

Gentse stoverij

Pulled pork burger- cressonette- friet chips- mosterd mayonaise- gepekelde ui- The Messy Chef kruidenmix.

 

Chicons in espe

’s pitburger’ met gebakken ham- gratin kaas crumble- Parmezaancreme- gekarameliseerd witloof-peterselie.

 

Kaasplankje

Kroketjes van Oud brugge- Tierenteyn mosterd- gepekelde zilver uitjes- selderijzout.

 

Deze gerechtjes zijn ook in het klein te verkrijgen als hapje. Of misschien kan onze Vlapasplank een rol spelen tijdens de aperitief?

Bij vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren:

Tel: 0472499007

Mail: info@themessychef.be

 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Of een ander recept?

Geen reacties

Laat een reactie achter