Als het eens heel erg snel moet gaan, laat ik mij heel vaak verleiden tot het maken van tosti’s . Is het nu een tosti of een croque? De laatste jaren ben ik zodanig veel in contact gekomen met onze vriendelijke noorderburen dat ik het eigenlijk gewoon geworden ben om tosti te zeggen. Wat maakt het uit? Niets!

Het ding met tosti’s is wel dat je nogal snel de neiging hebt, net omdat het snel moet gaan, om er gewoon wat ham en kaas tussen te zwieren om die dan vervolgens rijkelijk te doppen in de mayo.

Maar, dat kan natuurlijk ook anders. Zoals jullie weten, werk ik al een tijdje samen met Heinz en voor die samenwerking heb ik nu een heerlijke tosti in mekaar gestoken. Eentje met kalkoen, avocado, spinazie, cheddar en de Heinz Tomato Ketchup 50/50.  Zo gefikst, zo lekker!

Ook nu kan je gewoon weer lekker stemmen op mij!

  1. Ga naar de Instagram pagina van Heinz (klik hier)
  2. Reageer met ’t he messy Chef’ in de reacties!

Dit heb je nodig:

Zo ga je te werk:

  1. Smeer een beetje boter aan de buitenkant van de sneetjes brood
  2. Snijd de avocado doormidden, haal de pit er uit en haal het vruchtvlees er uit met een lepel. Snijd een helft in blokjes.
  3. beleg de sneetjes brood met een plakje kalkoenfilet, de spinazie, avocado en een plakje cheddar kaas. Kruid met peper.
  4. zet een pan op het vuur en bak de tosti krokant voor ongeveer een half minuutje aan elke kant tot de kaas gesmolten is.
  5. serveer met een beetje Heinz Tomato Ketchup 50% minder suikers & zout*

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *