The Messy Chef

  • Home
  • Over the messy chef
  • Recepten
    • Ontbijt en brunch
    • Drinks
    • Hapjes
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Snel en gemakkelijk
    • BBQ
    • Bijgerechten
    • Dessert
  • Kookboeken
  • Contact

Contact

Samenwerken?  Dat kan!

Management: Paul De Geyter

Mail: info@themessychef.be

paul@pool-ster.be

0478/306790

Persoonlijk:

Deel op

The messy chef

The messy chef

Jelle, 35 jaar oud, papa van 2 veelvraten, maatschappelijk werker van opleiding, Chef in hart en nieren. Vaste chef bij o.a Radio 2 en HLN. Regelmatig te zien bij NJAM. Auteur van 4 kookboeken waaronder F*Ck Granola (2023) .. .

F*CK GRANOLA

F*CK GRANOLA

Koop hier mijn laatste kookboek F*CK GRANOLA

Recente berichten

  • Romige kipbroodjesRomige kipbroodjes
  • pasta alla normaPasta alla norma
  • Steak met chorizosaus
  • Laab KaiLaab Kai
  • Tips voor een originele en geslaagde BBQ
Instagram @jelle_beeckman
  • Advertentie Soepje van witte ui met gegrilde broccolini, salie boter en gerijpte Flandrien kaas. Het verschil tussen een voorgerecht en
  • Hoe we in België pasta maken vs Italiaanse restaurants. Iedereen: "waarom smaakt die pasta bij den Italiaan zoveel beter dan
  • Wil jij deze droge curry maken op een natte zaterdag? F*CK GRANOLA, meer dan 60 recepten in een krokant jasje,
  • WIE WIL DIT ETEN DIT WEEKEND?❤️ Steakske, chimuchurri, tomatensalsa en gegrilde oesterzwammen. Recept: Snijd de tomaat fijn kruid met peper
  • Hoi, Jelle hier. Het is maar om te zeggen dat het ok is als je niets begrijpt van wat de
  • Pasta gerookte zalm, appel, zure room en zalmeitjes. Klaar in 10 minuten, op in 2. Gisteren iets gemaakt met de
Facebook Instagram Pinterest

Copyright 2018 - The Messy Chef. All Rights Reserved.