IETS WAARVAN IK GEEN IDEE HEB HOE HET MOET NOEMEN met romige kipvulling
Kan sporen van gesponsorde content bevatten.
Als deze gevulde broodjes paasseren op de brunchtafel, dan is deze hier verkocht. Paaseren, want het is bijna Pasen… Laat ons zeggen dat ik op vlak van woordmopjes eieren voor mijn geld gekozen heb… Broodjes dus. Een heerlijke, romige vulling met spek, kip, prei en een scheutje goeie, Belgische Inex room. Want ook dit jaar is Inex weer mijn ged-room-de parner in cream!
Snijd de prei in fijne ringen. Snijd het spek en de kip. Bak beiden in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Voeg de prei toe samen met de tijm en de mosterd. Voeg de bloem toe en laat een minuut meebakken. Blus met witte wijn en voeg iets later de bouillon en de room toe. Roer goed en laat op een zacht vuurtje wat indikken. Voeg dragon toe. Verwarm de oven op 200 graden. Haal het binnenste uit de broodjes. Vul ze met de saus en maak een putje, leg er wat kaas op en leg er voorzichtig de eierdooier op. Stop 10 minuten in de oven. Werk af met wat extra dragon en groen van de preiRomige kipbroodjes
Ingrediënten
Instructies
Geen reacties