Brunch burgertjes met roquefort creme, rosbief, rucola, okkernoot en balsamico

maart 17, 2018

De vorige keer konden jullie al kennis maken met één van mijn favoriete brunch receptjes voor de komende paasperiode, vandaag doe ik er nog ééntje bij. De combinatie van roquefort en rosbief leg ik wel vaker eens op een stukje stokbrood, maar ik kwam deze kleine hamburgerbroodjes tegen in het Delicieux assortiment van Lidl en dacht: ‘we doen het dit jaar een beetje kleiner, een beetje feestelijker, een beetje veel lekkerder!’

Geen fan van roquefort? Zonde, maar voor een keertje zien we het door de vingers. Vervang de roquefort gerust door een andere zachte kaas (bvb een notenkaas). Voor de rest kan ik je deze mini hamburgertjes echt aanbevelen. Veel koken is er trouwens niet aan, zo mag het ook wel eens.

Brunch burgertjes met roquefort creme, rosbief, rucola, okkernoot en balsamico

Ingrediënten voor: 2

Ingrediënten

  • kleine hamburgerbroodjes (Lidl Delicieux)
  • zakje rucola
  • koude rosbief
  • gezouten macadamia noten
  • roquefort
  • 50 ml room
  • balsamico reductie.

Instructies

1

Doe de roquefort kaas in een mengkom en doe er de room bij. Plet de kaas en zorg dat je een zachte creme bekomt.

2

Bak de broodjes zoals beschreven op de verpakking.

3

Hak de noten fijn

4

Smeer de broodjes in met de roquefort en beleg ze met de rosbief, noten en rucola. Druppel er wat zoete balsamico reductie over. Klaar!

 

Of een ander recept?

Geen reacties

Laat een reactie achter