-Mozzarella salade met zongedroogde tomaat, amandel en zeekraal-
De eenzame man aan de barbecue gooit, van achter zijn fort van lege bierblikjes, de stukken voorgemarineerd vlees op het rooster als was hij een volleerd groupier in het casino. Aangeschoten en aangebrand in zijn gezicht prikt en snijdt hij in het vlees tot ze dezelfde cuisson hebben als de plastieken schaaltjes waar ze in zaten. Zakken sla en rubberen worteltjes worden opengescheurd, tomaten met een bot mes opengereten en een kwartet sauspotten moet het hele boeltje proberen te redden.
Ingrediënten van bij Lidl Belgium
Mozzarella salade met zongedroogde tomaat, amandel en zeekraal
Ingrediënten
- 1 potje mini mozzarella bolletjes
- 1 potje zongedroogde tomaat
- 200 gram zeekraal
- handvol amandelen
- 1 plantje basilicum
- peper en zout
- balsamico creme/stroop
Instructies
Hak de noten
Doe de mozzarella, tomaat en zeekraal samen met de noten in een kom. Giet er de olie van de tomaten door als dressing.
Kruid met peper en zout en strooi er blaadjes basilicum over. Werk af met balsamico siroop en serveer met een stuk brood.
Geen reacties