Kaas croque met balsamico uien
De beste fleece, is een deken van cheese.
Een toren maken van croques met mijn dochter en die vervolgens opeten in de zetel.
Kleine momenten. Groots met kazen van bij ons.
Check meer recepten van Lekker Van Bij Ons.
Check hier meer croques van The Messy Chef
Ingrediënten
- • 3 uien
- • 2 eetlepels rode balsamico azijn
- • 2 tl bruine suiker
- • 1 el boter
- • 1 snufje zout
- • 2 eetlepels water
- • 4 sneetjes toastbrood
- • Boter
- • 180 G Oud Brugge kaas
Instructies
Snijd de uien in fijne ringen en bak ze aan in boter op een laag vuurtje. Kruid met een snufje zout en laat 5 minuten bakken. Voeg de balsamico azijn en de suiker toe. Laat op een zacht vuurtje pruttelen en voeg dan het water toe. Laat het vocht uitkoken zodat de uien karameliseren.
Beleg de toast met een sneetje kaas, de uien en nog een sneetje kaas. Smeer de buitenkanten van het brood in met een beetje boter en bak de croques krokant in de pan of in de oven. Als beide kanten krokant zijn, leg dan op het bovenste sneetje brood nog een schelletje kaas. Draai de croque om in de pan en bak een halve minuut aan die kant tot de kaas krokant is. Leg de croques op mekaar en serveer.
Geen reacties