The Messy Chef breidt uit met een eigen foodtruck!

november 25, 2018
Foodtruck

Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal niet zo heel snel struikel over mijn woorden, of het moet over de ‘d’ en ‘dt’ regels gaan, en dat de letters meestal vrij gemakkelijk uit mijn vingers tot op het toetsenbord vloeien, maar op dit moment vind ik het moeilijk om mijn enthousiasme uit te drukken op papier. De emoticons die dat kunnen, die moeten nog worden uitgevonden.

Voor de dag ermee? Wel, vanaf volgend jaar kunnen jullie niet alleen bij The Messy Chef terecht voor lekkere receptjes, je kan ze ook proeven. Hoe zo?

De blog en hoe die er vandaag uitziet bestaat ondertussen een jaar en half en wat een avontuur is het ondertussen al geweest. Van leuke samenwerkingen tot mijn deelname aan VTM koken en de Heinz favorite foodie wedstrijd en zo veel meer. Ik heb extreem zalige mensen leren kennen, heerlijk gegeten, lekkere potjes gekookt… Maar, het zotste, dat moet nu nog komen.

The Messy Chef gaat namelijk mobiel. Dat klopt, ik heb namelijk samen met mijn broer Hans een foodtruck gekocht om mijn gerechtjes tot bij jullie te kunnen brengen.  Komaan, hadden jullie die zien aankomen?

Eerlijk? Wij ook niet hoor, maar we zijn echt super enthousiast om er aan te beginnen. Zelf aan al dat vervelende papierwerk!

Meer info over het concept en over hoe je ons kan boeken, volgt heel binnenkort hier op de blog. Iets opstarten gaat helaas niet vana één of vana twee. Hopelijk begrijpen jullie dat, maar Ik kon namelijk gewoon niet wachten om dit leuke nieuws alvast met jullie te delen.

Tot binnenkort voor meer leuk, positief en likkebaardend nieuws!

Of een ander recept?

Geen reacties

Laat een reactie achter