Het rundergehakt mengde ik met een gesneden chili pepertje voor wat extra duivelse hitte. De sapcentrifuge, zo één van die eendagsapparaten in mijn keukenkast, werd nog eens van onder het stof gehaald om rode bietensap te maken. De aardse smaak van rode biet past perfect bij het gehakt en echt veel heb je er niet van nodig om een mooi rood kleurtje te bekomen.
Als saus kan je gewoon Joppie of gele Bicky saus gebruiken. Die vind ik zelf gewoon te lekker om te vervangen door een zelf gefabriceerde saus.
Een licht gezouten broodje, pikant gehakt en zoete saus. Toegegeven, het klinkt lekkerder dan dat het er misschien uit ziet. Ik kon hem echter wel smaken. Gewoon even die hersenactiviteit wat lager zetten en je er volledig voor openstellen. Je zal verrast zijn van de smaak. Zeker de moeite dus om eens te proberen. Althans, als je tijd hebt!
En? Wat denken jullie? Zal ik alvast wat inktvissen van hun inkt ontdoen ter voorbereiding van het WK in 2018? Of laten we ons tijdens de WK campagne toch nog ringeloren door de Grieken. Wedden dat zij geen gepersonaliseerde burger, of gyros hebben?
4 Reacties
Jeanine
augustus 29, 2017 at 12:30Wat een gave burger! Daar zal het zeker niet aan liggen! Ik krijg bijna trek om voor de rode duivels te juichen! (Als Nederland zich niet plaats ben ik om!) 😉
Groetjes Jeanine
Jelle Beeckman
augustus 29, 2017 at 12:33haha! Toch maar supporteren dat ze er deze keer wel bij zijn!
Coco
januari 28, 2018 at 15:56Hoe origineel! Wijs!
Jelle Beeckman
januari 28, 2018 at 16:02Thanks!