The Messy Chef

april 4, 2017

Drie lepels liggen lepeltje lepeltje in de porto saus. Het felgroene vergiet ligt, bedolven onder een hoop slecht gepuzzelde pannen, te smachten naar een hete kraan en de lookpers ligt uitgeperst op zijn witte snijplank. De zwarte puntjes uit de aardappelen, het wortel loof en de takjes tijm lijken dan weer plankenkoorts te hebben en liggen verspreid op het aanrecht.

Plaats van inslag: Beernem

Tijdstip: 18.00

 

Als een compulsieve perfectionist werkt hij zijn bordjes heel precies af met verse kruiden. Een spatje boter wordt vakkundig afgeveegd als zijn vriendin komt aandraven met de vraag of er ook nog gegeten kan worden. Snel haalt hij de batterij uit zijn met olijfolie bedruppelde oplader. Het mooi uitgeruste vlees wordt netjes met saus overgoten en de puree wordt tussen de groentjes getoeft. Fototoestel in de aanslag, zoom, klik, edit, post!

Dit, dit is de keuken van de messy chef. Een kookverslaafde hobbyhok die zijn vriendin in een mum van tijd een heerlijke en mooi gepresenteerde maaltijd kan serveren, maar die haar daarna als toetje een twee uur durende afwas voorschotelt onder het moto ‘I’m not messy, i’m creatilivly organised’

Hallo. Ik ben Jelle, 28 jaar en al zo’n slordige (woordspeling √ ) 10 jaar in en rond de keuken te vinden. Naast het runnen van mijn webshop in Vintage, bloggen voor bloke en koken voor  FLAVR, ben ik nu ook mijn eigen foodblog begonnen. Klopt, Daar is nooit iemand op gekomen!

Net als bij die andere duizenden foodblogs dat het internet rijk is, kan je hier heel wat leuke en vooral lekkere recepten  (ok, das nu ook niet echt iets nieuws), reviews ( uhu….), tips (*geeuwwww*) en verhalen (boeiend!)  vinden. Geschreven met saus aan de vingers en met de nodige dosis humor.

Wil je graag wat meer uitleg bij één van mijn recepten, heb je een verdwaalde spellingsfout gespot, heb je een zot idee of wil je gewoon samenwerken?  Nodig mij dan gewoon even uit voor een heerlijk diner en ik luister graag. Ofja, je kan mij ook gewoon een mailtje sturen of een reactie achterlaten.

 

Veel lees en kook plezier!

 

Uw messy chef

Of een ander recept?

1 Comment

  • Reply
    Bert
    april 4, 2017 at 17:52

    Succes!

  • Laat een reactie achter