/

Snelle Pizza bolognese gezichtjes

september 8, 2018
Pizza bolognese gezichtjes

Hoe schattig en onweerstaanbaar zijn deze snelle pizza bolognese happy faces?

Hoe hebben de kids de eerste schooldag beleefd? Niet teveel decompressie zo in het eerste weekend van het nieuwe schooljaar?

Binnen een paar jaar heb ik het hier zelf ook zitten en bovendien zal mijn dochtertje dan ook nog eens verjaren tijdens deze periode. De uitgerekende datum is namelijk binnen drie dagen. Ja, klopt, da’s niet zo heel lang meer. Dus, ik ben mij al eens beginnen inleven in mijn nieuwe rol als papa en bedacht dit receptje in samenwerking met Heinz.

Als mijn dochter oud genoeg is, maak ik deze happy pizza bolognese faces. Dat heb ik echt nual op mijn daddy lijstje staan.  Ze zijn leuk om te maken, super schattig, heel snel klaar en welk kind lust nu geen spaghetti of pizza.

Heb je trouwens ook zin om dit gerechtje eens te maken? Ik geef namelijk 10 potten Heinz bolognese saus weg. Daarvoor moet je maar even op mijn Facebook pagina kijken.

 

Of een ander recept?

Geen reacties

Laat een reactie achter